محاضرات عن فحص اللحوم
2 مشترك
منتديات الحلال المصري :: الفئة الأولى :: منتدي الحلال للعلوم البيطريه :: منتدي المسالخ والذبائح والاحكام الصحيه
صفحة 1 من اصل 1
محاضرات عن فحص اللحوم
فاجأه جديده ومحاضرات وسكاشن للحوم والراقبه الصحية ع اللحوم للطلاب والعالملين بالمجال
اليوم اقدم لكم سكاشن ومحاضرات بور بوينت عن الرقابه الصحيه علي اللحوم ودي مفيده لكل طالب ولكل العاملين بمجال الرقابه الصحية علي اللحوم
ا
ونبدتي ب بور وبينتات عن ال
slaughtering
وهو فولدر به ملفين بور بوينت عن ال
methods of slaughter
slaughter outside abattoir
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وتاني الملفات معنا المرفوعه لكم وهو
meat tests
وهو عباره عن 3 فولدرات صغيره في الحجم
الفولدر الأول به فيديوهات عن ال
boiling test and rosting test
وشرح بالعربي وناس بتتكلم
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وركــــــز معانا
والفولدر التاني فيه الاختبارات اللي بتعملها في المعمل والمجزر والبحث عن ال cysts وال Trichinella
وغيرها الكثير وكل ده بور بوينت وموجود برده بصيغة ال pdf في الفلولدر التالت
وده رابط التحميل للملف التاني meat tests
ومساحته 16 ميجا بس
وبعد كده بور بوينت عن ال
lairage
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وبعد كده بور بوينت عن ال
Ante-mortem inspection
وفحص الحيوان قبل الذبح
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وده بور بوينت عن اماكن الفحص والفتح في الحيوان بعد الذبح طبعا
inspection sites
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وده بور بوينت عن ال
normal organs
يعني نعرف الطبيعي بتاع كل عضو عشان نقدر نحكم علي ال upnormal
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
اليوم اقدم لكم سكاشن ومحاضرات بور بوينت عن الرقابه الصحيه علي اللحوم ودي مفيده لكل طالب ولكل العاملين بمجال الرقابه الصحية علي اللحوم
ا
ونبدتي ب بور وبينتات عن ال
slaughtering
وهو فولدر به ملفين بور بوينت عن ال
methods of slaughter
slaughter outside abattoir
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وتاني الملفات معنا المرفوعه لكم وهو
meat tests
وهو عباره عن 3 فولدرات صغيره في الحجم
الفولدر الأول به فيديوهات عن ال
boiling test and rosting test
وشرح بالعربي وناس بتتكلم
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وركــــــز معانا
والفولدر التاني فيه الاختبارات اللي بتعملها في المعمل والمجزر والبحث عن ال cysts وال Trichinella
وغيرها الكثير وكل ده بور بوينت وموجود برده بصيغة ال pdf في الفلولدر التالت
وده رابط التحميل للملف التاني meat tests
ومساحته 16 ميجا بس
وبعد كده بور بوينت عن ال
lairage
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وبعد كده بور بوينت عن ال
Ante-mortem inspection
وفحص الحيوان قبل الذبح
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وده بور بوينت عن اماكن الفحص والفتح في الحيوان بعد الذبح طبعا
inspection sites
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
وده بور بوينت عن ال
normal organs
يعني نعرف الطبيعي بتاع كل عضو عشان نقدر نحكم علي ال upnormal
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
رد: محاضرات عن فحص اللحوم
مشكوووووووووووووووور
doctoryasser- عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 12/03/2012
منتديات الحلال المصري :: الفئة الأولى :: منتدي الحلال للعلوم البيطريه :: منتدي المسالخ والذبائح والاحكام الصحيه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى